Φώτης Παπαφώτης

ΚΕΙΜΕΝΑ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΦΩΤΗ | ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ | ΑΡΘΡΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ | ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
A+ R A-
ΕΛΑΜ

Το σύνθημα «εναντίον όλων» δεν το επιλέξαμε, αλλά μας το επέβαλαν - Το ΕΛΑΜ παρέμεινε και παραμένει σταθερό στις θέσεις του, σημειώνει ο υποψήφιός του για την Προεδρία, Γιώργος Χαραλάμπους, ο οποίος εξηγεί τους λόγους της καθόδου του Κινήματος στις προεδρικές εκλογές

Η ΘΕΣΗ του Ε.ΛΑ.Μ. για το Κυπριακό είναι ξεκάθαρη και σταθερή: η απελευθέρωση είναι η μόνη λύση

Το ΕΛΑΜ αποτελεί τη μοναδική εναλλακτική πολιτική πρόταση εξόδου από τα αδιέξοδα, τονίζει στη συνέντευξή του στη «Σ» ο υποψήφιός του για τις προεδρικές εκλογές, Γιώργος Χαραλάμπους, ενώ καταγγέλλει σύνολη την κυπριακή πολιτική τάξη για την επισώρευση των σημερινών προβλημάτων.

Σάββατο, 05 Ιανουάριος 2013 12:30
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΕΛΑΜ
Περισσότερα...

Η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ, για κάθοδό του στις προεδρικές εκλογές με δικό του υποψήφιο, καθώς και η παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής κατά την εξαγγελία της υποψηφιότητας Γιώργου Χαραλάμπους την περασμένη Κυριακή, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Αντιδράσεις αρνητικές, από κόμματα και άλλους υποψηφίους, που έσπευσαν να καταδικάσουν την κάθοδο Χρυσαυγιτών στο νησί μας. Το θέμα, όμως, πρέπει ν' αντικρίζεται στην ορθή του διάσταση, όχι δηλαδή μέσα σ' ένα γενικότερο πλαίσιο αχρείαστης κατακραυγής, επειδή έτσι υπαγορεύει ο εικονικός καθοπρεπισμός, ο οποίος διέπει πολλές από τις εκφάνσεις της ζωής, κοινωνικής, αλλά και πολιτικής.

Πέμπτη, 03 Ιανουάριος 2013 13:15
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΕΛΑΜ
Περισσότερα...

ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»
ΤΗΝ υποψηφίοτητά του στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές εξήγγειλε χθες το μέλος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (ΕΛΑΜ), Γιώργος Χαραλάμπους. Σε διάσκεψη Τύπου στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποίησε το ΕΛΑΜ σε εστιατόριο της Λευκωσίας, ο Γιώργος Χαραλάμπους είπε ότι «τα αδιέξοδα τόσο στο Κυπριακό όσο και στην οικονομία, στα οποία μας οδήγησαν όσοι έχουν κυβερνήσει τον τόπο μέχρι σήμερα, μηδενός εξαιρουμένου, χρειάζονται λύσεις εθνικές, τις οποίες μόνο ένα λαϊκό εθνικιστικό μέτωπο μπορεί να δώσει».

Δευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2012 15:35
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΕΛΑΜ
Περισσότερα...

Έντονες αντιδράσεις για την κάθοδο εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο - Πολιτικές δυνάμεις και υποψήφιοι για την Προεδρία καλούν τους πολίτες να δώσoυν δυναμική απάντηση, προασπίζοντας τα δημοκρατικά θέσμια και τον κυπριακό πολιτικό πολιτισμό

«Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ Χρυσαυγιτών βουλευτών αποτελεί ανάμειξη στις κυπριακές προεδρικές εκλογές»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρόσκληση που απηύθυνε το ΕΛΑΜ σε ηγετικά στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, να παραστούν στη διαδικασία ανακοίνωσης της επιλογής του υποψηφίου του κινήματος για τις προεδρικές εκλογές.

Σάββατο, 29 Δεκέμβριος 2012 12:34
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΕΛΑΜ
Περισσότερα...
Με το παρόν δελτίο τύπου θα θέλαμε να καταγγείλουμε για πολλοστή φορά την στάση της αστυνομίας αλλά και την άνιση μεταχείριση εις βάρος των μελών μας

 

28η Οκτωβρίου, όπως και κάθε χρόνο την ίδια ημέρα, μέλη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση με διανομή φυλλαδίων στην περιοχή γύρω από όπου πέρασε η μαθητική παρέλαση.

Τρίτη, 30 Οκτώβριος 2012 11:21
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΕΛΑΜ
Περισσότερα...
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ / ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ
ΒΙΒΛΙΑ
ΒΟΥΛΗ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ
ΕΥΧΕΣ
H ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ
ΚΙΝΗΣΕΙΣ/ΚΙΝΗΜΑΤΑ
ΚΟΜΜΑΤΑ
MAΘΗΤΙΚΑ
Μ.Μ.Ε
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ / ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Ο,ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ!
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ / ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ
ΧΩΡΕΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ 2013