Φώτης Παπαφώτης

ΚΕΙΜΕΝΑ ΦΩΤΗ ΠΑΠΑΦΩΤΗ | ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΕΙΜΕΝΑ | ΑΡΘΡΑ | ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ | ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
A+ R A-
ΔΗΣΥ
Την υποψηφιότητά του για μία εκ των τριών θέσεων Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ στην εκλογική συνέλευση της 27ης Απριλίου ανακοίνωσε χθες ο βουλευτής Λάρνακας του κόμματος Ζαχαρίας Ζαχαρίου. «Ενόψει της παγκύπριας εκλογικής συνέλευσης του ΔΗΣΥ στις 27 Απριλίου, έχω αποφασίσει να θέσω υποψηφιότητα για μία εκ των τριών θέσεων Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ», δήλωσε στη Βουλή ο κ. Ζαχαρίου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «σε αυτήν τη νέα εποχή που μπαίνει ο ΔΗΣΥ και σε μια Κύπρο η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, χρειάζεται νέους ανθρώπους, με όρεξη για…
Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2013 10:24
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΔΗΣΥ
ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 6η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣτην τελική ευθεία εισέρχονται οι διαδικασίες στον ΔΗΣΥ για το επί θύραις εκλογικό συνέδριο.Σύμφωνα με το Καταστατικό του Δημοκρατικού Συναγερμού, την 6η Παγκύπρια Εκλογική Συνέλευση απαρτίζουν: 1. Όλα τα μέλη του Κόμματος που ήσαν εγγεγραμμένα στο Κεντρικό Μητρώο Μελών σαράντα πέντε (45) μέρες πριν, δηλαδή κατά τη 14η Μαρτίου 2013, και έχουν τακτοποιημένες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς το Κόμμα για το έτος 2013.
Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2013 10:33
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΔΗΣΥ
Στις 27 Απριλίου η εκλογική συνέλευση, παγκύπριο συνέδριο στις 11 ΜαΐουΜεγάλη μάχη αναμένεται να δοθεί για τις θέσεις των τριών αντιπροέδρων, καθώς αρκετά στελέχη φέρονται να διεκδικούν, ενώ χωρίς ανθυποψήφιο αναμένεται να εκλεγούν οι Α. Νεοφύτου και Λ. Χριστοφόρου στις θέσεις του Προέδρου και Αν. Προέδρου αντίστοιχα Την πραγματοποίηση της εκλογικής συνέλευσης του ΔΗΣΥ στις 27 Απριλίου και του Παγκυπρίου Συνεδρίου στις 11 Μαΐου αποφάσισε ομόφωνα, στην προχθεσινή του συνεδρία, το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος.
Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 12:37
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΔΗΣΥ
Η συνεργασία ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ πρέπει να περιφρουρηθεί και να σφυρηλατηθεί ακόμα περισσότερο, ώστε να μην αποτελέσει διάττοντα αστέρα στο πολιτικό στερέωμα Σε χρόνο ανύποπτο, πρώτος ανάμεσα στους πρώτους είχα ευθαρσώς τοποθετηθεί και επιμείνει ότι το μέλλον της Κύπρου βρίσκεται στην απόλυτη, στενή και ειλικρινή συνεργασία τού πέραν της Αριστεράς χώρου, κύριοι εκφραστές και εκπρόσωποι του οποίου είναι ο ΔΗΣΥ, το ΔΗΚΟ, το ΕΥΡΩΚΟ, αλλά και η ΕΔΕΚ και οι Οικολόγοι.
Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2013 12:24
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΔΗΣΥ
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΗΛΘΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΤην πρώτη του συνεδρία μετά τις προεδρικές εκλογές πραγματοποίησε χθες το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ. Το όργανο του κόμματος, το οποίο συνήλθε χωρίς τον Νίκο Αναστασιάδη, έλαβε τις τελικές του αποφάσεις, σε σχέση με τις ημερομηνίες-σταθμούς στα εσωκομματικά, δηλαδή τις εκλογικές διαδικασίες που θα αναδείξουν τη νέα ηγετική πυραμίδα της Πινδάρου.
Τρίτη, 12 Μάρτιος 2013 11:19
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΔΗΣΥ
Μιχάλης Ιγνατίου Ο Αβέρωφ ΝεοφύτουΗ επίσκεψη του αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στην Ουάσιγκτον, πραγματοποιήθηκε την πιο κατάλληλη, αλλά και την πιο κρίσιμη στιγμή. Η Κύπρος, λόγω των τραγικών λαθών της προηγούμενης Κυβέρνησης, που έπεσε στη «φάκα» μερικών επικίνδυνων τραπεζιτών, κινδυνεύει με χρεωκοπία, αφού -όπως υποστήριξε ο πρώην υπουργός Οικονομικών- λεφτά υπάρχουν μέχρι το τέλος Απριλίου.
Δευτέρα, 11 Μάρτιος 2013 16:57
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΔΗΣΥ
ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΤον «καλύτερο φίλο της Κύπρου», όπως συχνά αποκαλείται, Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Γερουσίας, Ρόμπερντ Μενέντεζ, συνάντησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, Αβέρωφ Νεοφύτου, στο πλαίσιο επαφών του στις ΗΠΑ.
Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2013 18:54
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΔΗΣΥ
Στα τέλη Απριλίου τοποθετείται η Εκλογική Συνέλευση του ΔΗΣΥΕκτός από τα μέλη του κόμματος, θα ενεργοποιηθεί και η διάταξη του Καταστατικού που επιτρέπει στους «Φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού» να συμμετέχουν στη διαδικασία Στα τέλη Απριλίου τοποθετείται προκαταρκτικά η Εκλογική Συνέλευση του ΔΗΣΥ, κατά την οποία θα αναδειχθεί η νέα ηγεσία του κόμματος. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση, η τελική ημερομηνία θα καθοριστεί στις 11 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η επόμενη συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου της παράταξης. Πέραν της ηγεσίας του ΔΗΣΥ, οι εσωκομματικές εκλογές θα αναδείξουν…
Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 10:32
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΔΗΣΥ
Ουάσιγκτον: Εποικοδομητικές και σε θετικό κλίμα ήταν οι επαφές που είχε χθες στην Ουάσιγκτον ο Αναπλ. Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής, Αβέρωφ Νεοφύτου, συνοδευόμενος από διπλωμάτες της Πρεσβείας της Δημοκρατίας στην Αμερικανική πρωτεύουσα. Συγκεκριμένα, ο κ. Νεοφύτου συναντήθηκε το πρωί με τον κ. Charles Collyns, Βοηθό Υπουργό (Assistant Secretary) για ζητήματα Διεθνούς Οικονομίας του Αμερικανικού Υπουργείου Οικονομικών (Department of the Treasury), ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με τον κ. Memmo Snel, ο…
Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2013 10:09
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΔΗΣΥ
Σοβαρά εξετάζει το ενδεχόμενο διεκδίκησης της προεδρίας του ΔΗΣΥ, ο Χρίστος Πουργουρίδης. Μιλώντας στο SigmaLive, αποκάλυψε μάλιστα ότι έχει επαφές με άτομα του ευρύτερου χώρου του ΔΗΣΥ, προκειμένου να σχηματίσει μια ισχυρή ομάδα σε περίπτωση που τελικά αποφασίσει να διεκδικήσει την προεδρία. Τόνισε πως ο ίδιος πιστεύει ότι ο ΔΗΣΥ χρειάζεται έναν πρόεδρο που θα εργαστεί και θα συμβάλει με τις δικές του δυνάμεις στην προσπάθεια που γίνεται για επανίδρυση του κράτους και ανασυγκρότηση των θεσμών. «Προσωπικά εργάστηκα όλη μου τη ζωή για την επάνοδο…
Τρίτη, 05 Μάρτιος 2013 12:39
Δημοσιευμένο στην κατηγορία ΔΗΣΥ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ / ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ
ΒΙΒΛΙΑ
ΒΟΥΛΗ
ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ
ΕΥΧΕΣ
H ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ
ΚΙΝΗΣΕΙΣ/ΚΙΝΗΜΑΤΑ
ΚΟΜΜΑΤΑ
MAΘΗΤΙΚΑ
Μ.Μ.Ε
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ / ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Ο,ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΔΩ!
ΠΟΙΚΙΛΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ / ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ
ΧΩΡΕΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ 2013